Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085-8770419
 • Erkende loodgieters
 • 98% binnen 24u
 • Meer dan 175.000 tevreden klanten
 • Slechts €29,95- voorrijkosten
 • Loodgieter uit uw omgeving
 • Vast ontstoppingstarief
 • Meer dan 175.000 tevreden klanten
 • Binnen 2 kantooruren contact
rating

Wat kost een loodgieter? Tarieven van loodgieter.nl

Duidelijkheid voorop!

Bij Loodgieter.nl zijn alle tarieven van te voren duidelijk; er zijn geen onverwachte kosten en verrassingen achteraf! Bij loodgieter.nl krijgt u een eerlijk, duidelijk en scherp tarief.

Hoe gaan wij om met onze reistijd?

We rekenen €29.95 voorrijkosten. Op deze manier maakt het voor de klant niet uit of we 20 minuten onderweg zijn of een uur.

Scherpe tarieven

Waar er landelijk een adviesprijs wordt gerekend van een uurloon van €72,50 excl. BTW rekenen wij €69.18 excl de BTW. Deze scherpe tarieven zijn gebaseerd op adhoc werkzaamheden.

We houden doordeweeks rekening met spoedopdrachten in onze planning, zodat we altijd snel kunnen schakelen. De meesten klussen kunnen dezelfde dag nog worden uitgevoerd.

Zonder daar extra toeslagen voor in rekening te brengen!

Dit maakt ons uniek in Nederland!

De kosten

Wat zijn dan de totale kosten? Dat is natuurlijk altijd lastig te zeggen wanneer wij niet ter plaatse zijn geweest. Voor de totale kosten kunt u het beste rekenen met het arbeidsloon. Dus €119.95 incl btw, eerste uur arbeid, voorrijkosten en btw. Mocht de klus langer dan een uur duren, dan kunt u rekenen met een tarief per kwartier. In dit geval bedraagt dat €17.30 per kwartier. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Telefonisch bereikbaar op

085-8770419

 • maandag
  08:30 - 21:00
 • dinsdag
  08:30 - 21:00
 • woensdag
  08:30 - 17:00
 • donderdag
  08:30 - 17:00
 • vrijdag
  08:30 - 17:00
 • zaterdag
  09:00 - 18:00
 • zondag
  10:30 - 16:30

Een afspraak maken voor de volgende dag is heel makkelijk door het formulier in te vullen. Geef duidelijk op de datum en tijdstip op of stuur ons een email naar info@loodgieter.nl

U kunt ons ook per Whatsapp bereiken via 085-8770419 (klopt dat het geen mobiel is). U kunt hier een bericht heen sturen, bellen via Whatsapp is helaas niet mogelijk.

Avond- en weekendtarief

Bij Loodgieter.nl snappen wij dat mensen doordeweeks druk aan het werk zijn en dat overdag een loodgieter langs laten komen niet altijd een optie is. Daar onze hardwerkende loodgieters ook graag in de avond en het weekend vrij zijn begrijpen zij ook dat soms spoed spoed is. Zij willen daarom best uw klus uitvoeren, maar vaak wel tegen een ander tarief. Om echter geen wildgroei aan tarieven te hebben of om te voorkomen dat u voor onnodige financiële verrassingen komt te staan, hebben wij ook hiervoor vaste tarieven. Op doordeweekse dagen na 17.00 en op zaterdagen rekenen wij een toeslag van 50% bovenop het standaardtarief. Voor zondagen rekenen we 100% toeslag. We zijn dit verplicht te hanteren door onze CAO.


Uiteraard zijn we wel gewoon bereikbaar voor advies, en het maken van een afspraak.Als we buiten kantoor tijden langs komen, zullen we ten alle tijden een noodoplossing proberen te maken.En vervolgens doordeweeks tegen het normale tarief alle werkzaamheden uit te voeren.

Tarieven buiten kantooruren:


  Tijden Voorrijkosten
Maandag t/m vrijdag 16:30-23:00 €45.00
Zaterdag 09:00-22:00 €45.00
Zondag - €60.00
  Tijden Uurtarief arbeid
Maandag t/m vrijdag 16:30-23:00 €103.77
Zaterdag 09:00-22:00 €103.77
Zondag 10:00-22:00 €138.36
Let op: Bovenstaande zijn excl. 21% btw

Materiaalkosten

Materiaalkosten zijn vooraf altijd moeilijk in te schatten. Telefonisch proberen wij van te voren toch een inschatting te maken zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wanneer na een bezoek van de loodgieter blijkt dat bepaalde zaken gerepareerd of vervangen moeten worden, worden de materiaalkosten doorberekend aan de klant. Denk hierbij aan leidingen, afvoer, dakbedekking, cv-onderdelen etc. Deze doorberekening van de materiaalkosten gaat echter altijd in overleg.
De wensen en het budget van de klant staan hierbij centraal. Op deze manier komen wij altijd tot een passende oplossing.

Verstoppingstarief

Als iets een huishouden kan ontregelen is het een verstopping van bijvoorbeeld afvoer, wc, riolering of gootsteen. Het is dan ook van belang dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt. Via loodgieter.nl wordt uw verstopping vaak nog dezelfde dag verholpen.

Veelal zijn ontstoppingen een stuk complexer dan de reguliere loodgieterwerkzaamheden. Hierdoor is naast specialistische kennis ook meer apparatuur nodig, waardoor de tarieven iets hoger liggen. Ook hier geldt: geen onverwachte kosten en verrassingen achteraf.

Tarieven verstoppingen (o.a. wc, gootsteen, afvoer)

Kosten voor een verstopping zijn €155.00 dit is inclusief:

 • Onbeperkt arbeidsloon
 • Gebruik van professioneel ontstoppingsapparatuur
 • 21% BTW
 • Voorrijkosten
 • 8 weken garantie*

99% van de verstopping zijn binnen een uur ook opgelost. Mocht het in extreme gevallen langer duren dan een uur, dan betaalt u NIETS extra's, dit is gewoon bij de prijs inbegrepen. Een All-in prijs dus. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!
*8 weken garantie bij normaal gebruik en een deugdelijke constructie van de riolering en afvoerleidingen (hier vallen dus bijvoorbeeld verzakkingen, wortelgroei en vette troep enz buiten. Dus in die 8 weken geen frituurpan in de afvoer legen ;) )

Offerte aanvraag

Wij kunnen u altijd van een passende offerte voorzien. Wij proberen zoveel mogelijk aan de hand van foto’s een prijs voor u te berekenen. Mocht het nodig zijn dat de loodgieter bij u moet langs komen kan het namelijk zijn dat hier kosten in rekening voor worden gebracht. Immers, de loodgieter besteed tijd aan de opname, komt voorrijden, werkt de offerte uit etc. Soms is het in overleg mogelijk dat dit kosteloos wordt gedaan. Dit proberen wij voor u te regelen bij onze loodgieters. Belt u daarom altijd met ons voor overleg.

Lekdectectie

Lekkage opsporen is een van onze vakgebieden. We doen dit in alle denkbare ruimten en materialen .Met moderne apparatuur is het mogelijk om de lekkage razendsnel op te sporen zonder breek- of hakwerk. Dit laatste is ook DE reden om een lekdetectiebedrijf in te schakelen. Heeft u een lekkage en kunt u niet zien waar deze vandaan komt? De loodgieter vaak dan ook niet. Om te voorkomen dat de loodgieter tegels of koven of vloerdelen moet verwijderen wordt vaak een lekdetectiebedrijf ingeschakeld. Zij kunnen precies vinden waar de lekkage zich bevindt en zorgen dat de loodgieter aan de hand van hun rapportage precies te werk kan gaan. Zo voorkomt u onnodige schade aan uw woning.

Wat kunt u verwachten?

 • Professionele metingen
 • Resultaten bespreken
 • Volledige rapportage binnen 48 uur
 • Thermografisch onderzoek
 • Endoscopisch onderzoek
 • Vochtmetingen

Tarieven

Lekdetectie € 375.00 excl. 21% BTW
( Incl. reistijd, max. 3 uur op locatie, rapportage en gebruik meetapp./traceergassen)

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot